• Fri fragt over 599,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Spørgsmål? Ring til os på +45 7199 3108 (Kl. 8.00-12.00)

Kagedekos Tips & Tricks

Her finder du vores vigtigste guides:

Kagedekoration og sukkerprint kan betegnes som en kunstform, som giver dig mulighed for at forvandle almindelige kager til mesterværker, som taget ud af bagedysten. Det handler om at lave kreativiteten og fantasien få frie hænder og derved skabe smukke og unikke kager. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er der et væld af teknikker og idéer, der kan hjælpe dig til at skabe magi i køkkenet.

Vi sætter en stor ære i at alle kan være med i køkkenet, og at der skal være plads til alle niveauer. Derfor betyder det meget for os at skabe et univers hvor alle føler de kan være med, og kan imponere deres gæster med kreative mesterværker. Det er ikke bagedysten, men Kagedeko er et sted hvor der er plads til alle – og alle kager er smukke på sin egen måde. 

 


Sukkerprint er en anderledes og smuk måde at dekorer sin kage på. Det er muligt at få billeder, mønstre og logoer på sukkerark, som kan placeres på kager, cupcakes og andre søde sager. Det giver os mulighed for at skabe fantastiske og personlige designs, som imponerer gæsterne og gør enhver begivenhed unik.

Sukkerprint er ikke kun smukt, men også nemt at bruge. Det er en kreativ og velsmagende måde at tilføje et personligt touch til din næste fest eller fejring. På denne tips og tricks side, har vi samlet guides til hvordan du bruger sukkerprint, vaffelprints og hvad forskellen er på de forskellige prints. 

 

 

Sådan! Nu skal du blot tilføje printet til din kurv