• Fri fragt over 599,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Spørgsmål? Ring til os på +45 7199 3108 (Kl. 8.00-12.00)

 Om os
 
Vi er pigerne bag dette skønne festunivers, hvor du kan finde alt hvad du skal bruge, både til kagen og festen. Med over 2000 varer, har vi altså et bredt udvalg indenfor en masse kendte brands og temaer, så du nemt kan finde det helt rigtige til din næste fest eller kage. Vi har både et stort udvalg indenfor festpynt samt råvarer som du kan bruge i din bagning, men også en hel masse udstyr til din bagning. Skal du holde en fest, så har vi helt sikkert det som du skal bruge!

Vi er to barndomsveninder med en stor passion for bagning og fest. Vi er enormt kreative, hvilket passer helt perfekt til vores kagedeko univers. Vi har den holdning at bagning og den perfekte fest skal være for alle, og det går vi meget op i på vores webshop. Derfor finder du altså både de hurtige og fantastiske løsninger som du nemt kan pynte op med, samt bage til din fest, samt et stort udvalg til dem som ønsker det lidt mere udfordrende. Så uanset om du er nubegynder eller den helt store ekspert, så vil du helt sikkert finde hvad du mangler hos os. 
 
Vi startede en lille webshop Nordic Crumbs slut marts 2021 og i Oktober 2022 opkøbte vi Kagedeko, hvor vi sidenhen har samlet de to i ét skønt univers. Der kommer løbende nye og spændende varer hjem og har du ønsker til nye varer, så skriv endelig til os, så vil vi gøre alt hvad vi kan, for at skaffe denne vare hjem til dig.

Vi går meget op i at du skal have en god oplevelse hos os, derfor har vi meget hurtige svartider og er altid glade for en god snak om produkterne eller tips og råd til din næste fest eller bageprojekt. Tøv ikke med at skrive eller ringe til os. 

Vores webshop er vores helt store drøm, hver gang i besøger os eller ligger en ordre her, så støtter i altså os og vores drøm. Det betyder enormt meget for os, og det betyder, at vi kan give jer et endnu større udvalg på vores webshop. 

Tak fordi du har valgt at besøge vores shop og støtte vores lille virksomhed. 

Pernille & Charlotte

Sådan! Nu skal du blot tilføje printet til din kurv