• Fri fragt over 599,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Spørgsmål? Ring til os på +45 7199 3108 (Kl. 8.00-12.00)

Hvad er forskellen på vores vaffelprint og kageprint? 

Både vores vaffel- og vores kageprints er færdiglavet fra producenten Dekora. De kommer i en fin pose og er klar til brug med det samme. Du får en kort step to step guide til at anvende de færdige kageprints på dine kager, på bagsiden af posen. Med alle vores færdige kageprints følger der en fin lille vejledning, så du altid har hjælpen lige ved hånden, når du skal lægge dine prints på dine kager.

Både vaffelprints og kageprints kommer i et hav af motiver og farver, både motiver kendt fra tv som avengers, frost, paw patrol og disney prinsesser. Men de kommer også i andre motiver som fodbold, unicorns mv. Det bliver ikke lettere at skabe den helt perfekte kage. 

 

 

Vaffelprint: 
Et vaffelprint er mere ru og stift i teksturen. Vaffelprint er uden sukker eller sødestoffer og er derfor ikke sødt i smagen, hvilket kan være et godt modspil til en sød kage. Farverne på vaffelprint kan være lidt svagere end på kageprints, samt billedet vil være en lille smule mindre skarpt.

Dog findes der et hav af motiver som kun kan fås i vaffelprint. Vi anbefaler altid at du bruger decorgel både på din kage (under printet) samt et tyndt lag ovenpå dit vaffelprint.På denne måde bliver dit print hele glasuragtigt og levende. Et perfekt touch på de fine kager. 

Kageprint: 
Kageprints er blødere og tyndere i teksturen end vaffelprints. De er uden sukker, dog tilsat sødestoffer, hvilket gør dem søde i smagen. Farverne og billedet på kageprints er skarpere, hvilket giver et rigtig flot færdigt resultat.

Vi anbefaler stadig at man anvender decorgel for det bedste resultat. Den glas og finish det giver, er virkelig flot!

 

Uanset hvilken type print du vælger, kan du med disse prints nemt og enkelt lave den smukkeste kage som helt sikkert vil imponere alle dine gæster, især de små! 

 

 

 

 

 

Sådan! Nu skal du blot tilføje printet til din kurv